Jabłkowa tarta Streusel wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sól, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jabłkowa Tarta Streusel, Słoneczna tarta żurawinowa, jabłkowa i figowa Streusel, oraz Jabłkowa tarta Streusel z miodową skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 218°. zrób ciasto: mąkę, proszek do pieczenia i sól w robocie kuchennym do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. Cebula
Mąka Tortowa
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Dodać serek i masło i pulsować 15 razy, lub aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3
Przenieść do miski miksującej. W małej misce wymieszaj razem 2 łyżki. woda z lodem i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
4
Dodać do suchych składników i wymieszać widelcem tylko do zwilżenia i ciasto zaczyna trzymać się razem, dodając do 1 łyżki. woda tylko w razie potrzeby. Ciasto będzie suche i kruche, ale powinno trzymać się razem, gdy mała ilość jest ściśnięta między palcami. Zbierz ciasto w piłkę i spłaszczyć na 4-calowy dysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Rozwałkuj ciasto między 2 arkuszami papieru woskowego na 12-calową okrągłą i przenieś do 10-calowej karbowanej patelni z wyjmowanym dnem, delikatnie wciskając na patelnię. Przechowywać w lodówce.