Jabłkowa Francuska Zupa Cebulowa

Jabłkowa Francuska Zupa Cebulowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj francuskiej zupy cebulowej z jabłkami. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 19g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko, gruyere, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 2490 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Cebulowa Francuska Jabłkowa, Zupa cebulowa bezglutenowa Apple N' French, oraz Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić na dużej patelni z sosem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać cebulę i wodę i gotować, przykryte, aż całkowicie zmiękną i karmelizowane i złoty, o 2 godziny, dodając więcej wody w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Dodać jabłko i tymianek i gotować przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Posypać mąką i gotować, mieszając, przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
5
Dodaj wino i opłucz patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać bulion, cydr i liście laurowe, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.Doprawiamy zupę solą i pieprzem i dodajemy odrobinę brandy.Podzielić zupę między 4 bezpieczne miski piekarnika, top z tostem następnie przez ser i dusić, aż ser jest bulgotanie i złoty brąz, o 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn