Jabłko, zielona cebula i Salsa Jalapeno

Jabłko, zielona cebula, i Jalapeno Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.35 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka fuji, zieloną cebulę, chiles jalapeño i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spicy Bourbon BBQ Burgers Grillowany ananas, czerwona cebula i Salsa Jalapeno, Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka, oraz Ciastka Krabowe Z Zieloną Cebulką Z Salsą Ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grubo zetrzeć jabłka na sitku ustawionym nad dużą misą. Naciśnij i obróć jabłka, aby odsączyć nadmiar soków.
Przenieść jabłka do średniej miski; wymieszać w zielonej cebuli i chiles.
Ubić sok z cytryny, miód i skórkę z cytryny w małej misce, aby zmiksować; wymieszać z jabłkami. Doprawić salsę do smaku solą i pieprzem. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."