Jabłko-szałwia glazurowany Grillowany cały indyk z grillowanymi jabłkami

Jabłko-szałwia glazurowany Grillowany cały indyk z grillowanymi jabłkami
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Jabłko-szałwia glazurowany Grillowany cały indyk z grillowanymi jabłkami może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 70g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.36 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Mieszanka soli i pieprzu, serrano chile, liście szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kanapki z kurczakiem z pesto z szałwii i jabłkami, Pieczony indyk z jabłkami, cebulą, smażonymi liśćmi szałwii i sosem jabłkowym, oraz Spatchcocked Grillowany Indyk Z Masłem Szałwiowym Baste dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Rozgrzać olej w średnim rondlu na ruszcie grilla lub na palniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodaj serrano chile i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)
6
Dodać ocet i cukier i gotować, aż cukier się stopi. Wymieszać posiekane jabłka i gotować, aż jabłka będą miękkie i mieszanina lekko zgęstnieje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
7
Wyjąć z ognia i lekko ostudzić.
8
Umieścić mieszaninę jabłek w robocie kuchennym i dodać szałwii. Puls do gładkości. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
9
Ostudzić do temperatury pokojowej.
10
Miej dużą patelnię z kroplówką wypełnioną niewielką ilością wody umieszczoną pod miejscem, w którym Indyk zostanie umieszczony na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Cały indyk posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować indyka ze wszystkich stron do złotego koloru. Zmniejsz ciepło grilla do średniego, aby utrzymać stałą temperaturę 350 stopni F. gotuj indyka, aż termometr włożony do uda zarejestruje 170 do 175 stopni F. rozpocznij szczotkowanie całego indyka z glazurą jabłkową podczas ostatnich 15 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Wyjąć z grilla i szczotkować większą ilością glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
13
Pozostaw na 15 minut przed krojeniem. Grillować pokrojone jabłka przez 2 do 3 minut z każdej strony i podawać z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia34
Magazyn