Jabłko, Roquefort i czerwona sałata liściasta z grzankami pumpernikla

Jabłko, Roquefort i czerwona sałata liściasta z grzankami pumpernikla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj Jabłko, Roquefort i sałatę z czerwonych liści z grzankami pumpernikla. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz musztardę dijon, chleb pumpernikielowy, ocet sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałata czerwona z jabłkami i chipsami parmezan, Filet Mignon z Roquefortem i czerwonym liściem, oraz Kanadyjska Zupa serowa z grzankami pumpernikla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż ostry, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieść z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia, następnie dodać pumpernikel do tłuszczu na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż ostry, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PumpernikelPumpernikel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Ubić razem ocet i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając do emulgowania, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Połówka jabłka wzdłuż i rdzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
7
Pokrój połówki jabłka w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
8
Wrzuć sałatę z żurawiną, jabłkiem, grzankami, połową boczku i sosem. Sałatkę podzielić na talerze, następnie doprawić Roquefortem i posypać pozostałym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Ser RoquefortSer Roquefort
GrzankiGrzanki
SałataSałata
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
BoczekBoczek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn