Jabłko, Roquefort i czerwona sałata liściasta z grzankami pumpernikla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj Jabłko, Roquefort i sałatę z czerwonych liści z grzankami pumpernikla. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz musztardę dijon, chleb pumpernikielowy, ocet sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałata czerwona z jabłkami i chipsami parmezan, Filet Mignon z Roquefortem i czerwonym liściem, oraz Kanadyjska Zupa serowa z grzankami pumpernikla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż ostry, o 5 protokół.
Przenieść z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia, następnie dodać pumpernikel do tłuszczu na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż ostry, o 4 protokół.
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Ubić razem ocet i musztardę.
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając do emulgowania, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Połówka jabłka wzdłuż i rdzenia.
Pokrój połówki jabłka w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Wrzuć sałatę z żurawiną, jabłkiem, grzankami, połową boczku i sosem. Sałatkę podzielić na talerze, następnie doprawić Roquefortem i posypać pozostałym boczkiem.