Jabłko, Roquefort i czerwona sałata liściasta z grzankami pumpernikla

Jabłko, Roquefort i czerwona sałata liściasta z grzankami pumpernikla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj Jabłko, Roquefort i sałatę z czerwonych liści z grzankami pumpernikla. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz musztardę dijon, chleb pumpernikielowy, ocet sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałata czerwona z jabłkami i chipsami parmezan, Filet Mignon z Roquefortem i czerwonym liściem, oraz Kanadyjska Zupa serowa z grzankami pumpernikla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż ostry, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieść z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia, następnie dodać pumpernikel do tłuszczu na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż ostry, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PumpernikelPumpernikel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Ubić razem ocet i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając do emulgowania, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Połówka jabłka wzdłuż i rdzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
7
Pokrój połówki jabłka w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8
Wrzuć sałatę z żurawiną, jabłkiem, grzankami, połową boczku i sosem. Sałatkę podzielić na talerze, następnie doprawić Roquefortem i posypać pozostałym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Ser RoquefortSer Roquefort
GrzankiGrzanki
SałataSałata
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
BoczekBoczek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn