Jabłko-Orzech Crisp
Jabłko-Pekan Crisp może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka soli, pekan, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, Jabłko-Orzech Crisp, oraz Jabłko chrupiące z polewą orzechową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jabłka umieść w lekko nasmarowanej 6-litrowej wolnej kuchence; skropić sokiem z cytryny i wrzucić do płaszcza.
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w średniej misce.
Masło pokroić w mieszaninę mąki blenderem do ciast lub dwoma widelcami, aż mieszanina przypomina grubą mączkę; posypać jabłkami.
Przykryć i gotować na wysokiej 3 godziny lub do momentu, gdy jabłka będą miękkie.
Podawać na ciepło z lodami.