Jabłko-Kiełki Pszenicy Hotcakes
Jabłko-kiełki pszenicy Hotcakes jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Mieszanka maślanki, masywny muszkatołowy, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chleb pełnoziarnisty z kiełkami pszenicy i żytem, Naleśniki z owsa i kiełków pszenicy, oraz Babeczki Z Kiełków Pszenicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąki, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól połączyć w dużej misce.
W misce wymieszać maślankę i kolejne 7 składników; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Podgrzej patelnię nonstick lub patelnię Nonstick lekko pokrytą natryskiem do gotowania na średnim ogniu. Łyżka około 1/4 szklanki ciasta dla każdego naleśnika na patelni.
Każdy naleśnik posypać 1 łyżeczką kiełków pszenicy. Włącz gorące ciastka, gdy szczyty są pokryte pęcherzykami i krawędzie wyglądają na ugotowane.
Uwaga: temperatura patelni lub patelni musi być utrzymywana na średnim lub średnim poziomie, ponieważ kiełki pszenicy łatwo się spala. Jeśli kiełki pszenicy się poparzą, wytrzyj patelnię do czysta mokrym ręcznikiem papierowym.