Jabłko-Glazurowane Grillowane Żeberka Dziecięce
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 373 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.17 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cydr jabłkowy, galaretkę jabłkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Jabłko-Glazurowane Grillowane Żeberka Dziecięce, Jabłko Szkliwione Żeberka Dziecięce, oraz Grillowane Żeberka Dziecięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać 1/4 szklanki cukru z solą czosnkową, chile proszek, sól, czarny pieprz, sól selera, cayenne, cynamon i biały pieprz.
Przełożyć 1 łyżkę mieszanki przypraw do średniej miski i ubić w cydrze, galaretce jabłkowej, miodzie i pozostałym 1/4 szklanki cukru.
Ściągnij membranę od spodu każdego stojaka na żebra za pomocą ręcznika, aby uchwycić róg. Na obramowanej blasze do pieczenia, pocierać żeberka z pozostałą mieszanką przypraw; piec, mięsisty side up, przez 2 1/2 godziny.
Wlać mieszankę cydru na żebra i obrócić do płaszcza. Szczelnie przykryć folią i piec przez 1 godzinę.
Rozpal grilla. Odkryć żebra i szczotkować sosem barbecue; grill na umiarkowanym ogniu, obracając i szczotkowanie, aż szkliwione, 15 minut.
Pozostaw na 10 minut, a następnie pokrój między kości i podawaj.