Jabłko Cynamon Zupa Z Dyni
Jabłko Cynamon zupa dyni Butternut wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ta zupa ma 123 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Mieszanka cebuli, mleko, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jabłko Cynamon Zupa Z Dyni, Zupa z dyni z grzankami z cukrem cynamonowym, oraz Zupa z dyni z bitą śmietaną cynamonową i smażoną szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku wymieszaj squash, jabłko, cebulę, brązowy cukier, sól, cynamon i pieprz.
Dodaj bulion. Przykryć; podgrzać do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu około 20 minut lub aż squash jest tender.
W blenderze lub robocie kuchennym umieść jedną trzecią mieszaniny. Przykryć; zmiksować na gładką masę. Powtórz dwa razy, aby zużyć pozostałą zupę. Wróć do holenderskiego piekarnika, wymieszaj mleko i jogurt.
Podgrzać na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania. Chochle do misek; posypać szczypiorkiem.