Jabłko chrupiące z polewą Granolową

Jabłko chrupiące z polewą Granolową
Jabłko chrupiące z polewą Granolową to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. Jeśli masz sok z cytryny, cukier granulowany, gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola, Szarlotka z polewą waniliową, oraz Jabłko chrupiące z polewą orzechową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Masło płytkie 3-ćwiartkowe naczynie do pieczenia. W robocie kuchennym wymieszaj 1 szklankę mąki z brązowym cukrem, proszkiem do pieczenia i solą. Puls w maśle. Puls w granoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Przełożyć polewę do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W dużej misce wrzucić jabłka z granulowanym cukrem, sokiem z cytryny, cynamonem, gałką muszkatołową i pozostałymi 2 łyżkami mąki, a następnie rozłożyć w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Posypać polewą i piec 1 godzinę, lub aż polewa będzie złoty i nadzienie jest bulgotanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Ostudzić przez 20 minut, a następnie podawać.
7
Przed dokonaniem: przechowywać przez noc w temperaturze pokojowej. Podgrzać przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn