Jabłko-Chrupiące Pieczone Jabłka

Jabłko-Chrupiące Pieczone Jabłka
Jabłko-chrupiące pieczone jabłka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz jabłecznik, orzechy włoskie, cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczone jabłka z jogurtem jabłkowym i karmelem, Jabłko Chrupiące Nadziewane Jabłka, oraz Apple Crisp faszerowane jabłka (crockpot).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce połączyć orzechy włoskie, pekan, cukier, sól, cynamon, kardamon i owies.
Składniki, których będziesz potrzebować
KardamonKardamon
CynamonCynamon
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać kostki masła i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Obierz górną trzecią część każdego jabłka i, używając kuleczki melonowej, wyjmij łodygę i tyle rdzenia, aby ściany jabłka miały około 1/2 cala. gruby. Uważaj jednak, aby nie przebić się przez spód jabłka, bo nadzienie wycieknie podczas pieczenia. Zrób otwór nieco szerszy na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
5
Używając małej łyżeczki lub palców, obficie napychaj każde jabłko; kopiec dodatkowego nadzienia na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6
Nadziewane jabłka przekładamy na 2-qt. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Wlać cydr do patelni wokół jabłek, przykryć naczynie folią i piec 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CydrCydr
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć folię i piec, fastrygując co 15 minut, przez dodatkowe 30 do 45 minut, aż jabłka będą łatwo Przekłute ostrym nożem (mogą się nieco otworzyć na dnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Podawać jabłka skropione sosem z patelni i z gałką lodów waniliowych obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody WanilioweLody Waniliowe
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn