Jabłko Bekon Cheddar Crostini
Jabłko bekon Cheddar Crostini wymaga o 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Mieszanka soku jabłkowego, jabłka, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłko Bekon Cheddar Crostini, Honeycrisp Jabłko, Cheddar, boczek i mniszek lekarski Crostini, oraz Crostini z pikantnymi pomidorami, bekonem i dżemem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek, aż ostry; spuścić na ręcznikach papierowych. Pokruszyć boczek; odstawić. Rezerwy drippings w patelni.
Jabłka i piernik gotować w boczku kapie na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane i miękkie. Wymieszać z brązowym cukrem, tymiankiem i solą. Gotować 1 minutę; wymieszać z sokiem jabłkowym. Gotować 1 minutę; zdjąć z ognia. Całkowicie fajne.
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Ułóż plasterki bagietki w jednej warstwie na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Piec 3 do 5 minut lub do tosty. Obrócić plastry; posmarować pozostałą 1 łyżką oleju.
Piec 3 do 5 minut dłużej lub do tosty.
Na patelni, dodać ser i boczek do jabłek; wrzucić.
Na każdym plasterku bagietki umieścić około 1 łyżki mieszanki jabłek.
Piec 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Dekoruj gałązkami tymianku.