Jabłko Bekon Cheddar Crostini

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać jabłko boczek Cheddar Crostini spróbować. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok jabłkowy, chleb bagietkowy, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Honeycrisp Jabłko, Cheddar, boczek i mniszek lekarski Crostini, Crostini z pikantnymi pomidorami, bekonem i dżemem jabłkowym, oraz Kremowa zupa z jabłek i korzenia selera z grillowanym cheddarem, boczkiem i jabłkową musztardą miodową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek, aż ostry; spuścić na ręcznikach papierowych. Pokruszyć boczek; odstawić. Rezerwy drippings w patelni.
Jabłka i piernik gotować w boczku kapie na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane i miękkie. Wymieszać z brązowym cukrem, tymiankiem i solą. Gotować 1 minutę; wymieszać z sokiem jabłkowym. Gotować 1 minutę; zdjąć z ognia. Całkowicie fajne.
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Ułóż plasterki bagietki w jednej warstwie na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Piec 3 do 5 minut lub do tosty. Obrócić plastry; posmarować pozostałą 1 łyżką oleju.
Piec 3 do 5 minut dłużej lub do tosty.
Na patelni, dodać ser i boczek do jabłek; wrzucić.
Na każdym plasterku bagietki umieścić około 1 łyżki mieszanki jabłek.
Piec 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Dekoruj gałązkami tymianku.