Jabłka Prażone Pomarańczowo-Imbirowe
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Jabłka Prażone pomarańczowo-imbirowe mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku pomarańczowego, polewy: jogurt, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 19%. Spróbuj Grillowane jabłka z kandyzowanym imbirem, Pieczony Czerwony Burak, Krew Pomarańcza I Zupa Imbirowa Z Pomarańczowym Crèm, oraz Prażone Buraki Z Pomarańczą I Imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń rdzenie z jabłek, pozostawiając 1/2-calowy rdzeń Na spodzie każdego z nich.
Umieść jabłka w lekko nasmarowanym 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Wymieszać miód i kolejne 4 składniki.
Mieszanka mżawka nad jabłkami, wypełniając centra jabłkowe.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 400 przez 15 minut. Odkryć i piec 30 do 45 minut lub do jabłek są miękkie, fastrygowanie co 15 minut z kapieli.
Podawać z pożądanymi dodatkami.
* Jabłka McIntosh, Golden Delicious lub Fuji mogą być zastąpione.