Jabłka klonowe z lodami
Jabłka klonowe z lodami to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 494 kalorie, 7G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz lody vanillan, jabłka granny smith, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Nadziewane Jabłka Z Kremem Klonowym, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Lody Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść średnią patelnię na średnim ogniu.
Dodaj orzechy włoskie i gotować, często potrząsając patelnią, aż orzechy będą złote, 2 do 3 protokół.
Przełożyć na talerz do ostygnięcia.
Roztopić masło w tej samej patelni na średnim ogniu.
Dodaj jabłka, cynamon i wanilię i gotuj, często mieszając, aż jabłka będą miękkie, około 5 minut. Wymieszać z syropem klonowym i nadal gotować, aż syrop zgęstnieje, 1 do 2 minut dłużej.
Przełożyć do miski i odstawić na 10 minut, aby lekko ostudzić.
Lody podzielić na 4 miseczki. Top z jabłkami i posypać orzechami włoskimi.