Jabłka kandyzowane III
Kandyzowane jabłka III wymagają ok. 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 76 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką jabłka, cukierki cynamonowe, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Jabłka kandyzowane II, Jabłka Kandyzowane, oraz Cynamon Kandyzowane Jabłka.
Instrukcje
Włóż patyczki do jabłek. Wyłożyć blachę do pieczenia woskowanym papierem.
W rondlu o ciężkim dnie na średnim ogniu wlać cukierki i wodę. Czasami szczotkując boki patelni żaroodporną szczoteczką do ciasta, podgrzewaj cukierki do 300 do 310 stopni F (149 do 154 stopni C) lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu upuszczona do zimnej wody tworzy twarde, kruche nici.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Zanurz jabłka w gorącym płynie i umieść na woskowanym papierze do stwardnienia.