Jabłka kandyzowane III

Jabłka kandyzowane III
Kandyzowane jabłka III wymagają ok. 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 76 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką jabłka, cukierki cynamonowe, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Jabłka kandyzowane II, Jabłka Kandyzowane, oraz Cynamon Kandyzowane Jabłka.

Instrukcje

1
Włóż patyczki do jabłek. Wyłożyć blachę do pieczenia woskowanym papierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
2
W rondlu o ciężkim dnie na średnim ogniu wlać cukierki i wodę. Czasami szczotkując boki patelni żaroodporną szczoteczką do ciasta, podgrzewaj cukierki do 300 do 310 stopni F (149 do 154 stopni C) lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu upuszczona do zimnej wody tworzy twarde, kruche nici.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
4
Zanurz jabłka w gorącym płynie i umieść na woskowanym papierze do stwardnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn