Jabłka, jagody i pochrzyn

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy na pudełko z przepisami, jabłka, jagody i ignamy mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 61 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 3G tłuszczu i w sumie 228 kalorii. Mieszanka sosu żurawinowego z całych jagód, masła, batatów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bataty z jabłkami i żurawiną, Pochrzyn Klonowy Z Jabłkami I Żurawiną, oraz Jagody pszenicy cytrynowej z pieczonymi Brukselkami (+wszystko, co kiedykolwiek chciałeś wiedzieć o jagodach pszenicy!).
Instrukcje
Na patelni rozpuść masło na średnim ogniu.
Podsmaż jabłka, aż będą chrupiące.
Umieść jabłka i ignamy w natłuszczonym 3-qt. zapiekanka.
Posyp gałką muszkatołową.
Połącz sos żurawinowy i marmoladę. Łyżka nad pochrzynem.
Piec w temperaturze 350° przez 30 minut.