Jabłka babci z ryżem
Jabłka i ryż babci mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 41 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 197 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać jabłka, masywny mus jabłkowy, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding ryżowy babci, Danie z ryżu babci, oraz Danie z ryżu babci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. 2 łyżki masła wymieszać z gorącym ryżem.
Dodać sos jabłkowy, jabłka, brązowy cukier, 1-1 / 2 łyżeczki cynamonu i sól. Łyżkę do nasmarowanego głębokiego 2-qt. naczynie do pieczenia. Kropka z pozostałym masłem; posypać pozostałym cynamonem.
Piec, odsłonięty, w 350° przez 35 minut lub do ogrzania.
Podawać na ciepło lub na zimno.