Jabłecznik-Warzywa Pieczone

Jabłecznik-Warzywa Pieczone
Jabłecznik-pieczone warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 228 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pasternak, grzyby cremini, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Jabłecznik-Warzywa Pieczone, Jabłecznik-warzywa pieczone, oraz Kolendra Cider Pieczone Warzywa.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 450 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść warzywa na dwóch małych patelniach. W średniej misce, ubij razem brązowy cukier, olej i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WarzywaWarzywa
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać warzywa i wrzucić do herbu dobrze. Gotować do miękkości, około 1 godziny, mieszając do połowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
4
Dodać grzyby w ciągu ostatnich 10 minut, wrzucić do herbu dobrze, i zakończyć pieczenie. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
GrzybyGrzyby
SólSól
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia78
Magazyn