Jabłkowa Francuska Zupa Cebulowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj francuskiej zupy cebulowej z jabłkami. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 19g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko, gruyere, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 2490 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Cebulowa Francuska Jabłkowa, Zupa cebulowa bezglutenowa Apple N' French, oraz Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić na dużej patelni z sosem na średnim ogniu.
Dodać cebulę i wodę i gotować, przykryte, aż całkowicie zmiękną i karmelizowane i złoty, o 2 godziny, dodając więcej wody w razie potrzeby.
Dodać jabłko i tymianek i gotować przez minutę.
Posypać mąką i gotować, mieszając, przez kolejną minutę.
Dodaj wino i opłucz patelnię.
Dodać bulion, cydr i liście laurowe, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.Doprawiamy zupę solą i pieprzem i dodajemy odrobinę brandy.Podzielić zupę między 4 bezpieczne miski piekarnika, top z tostem następnie przez ser i dusić, aż ser jest bulgotanie i złoty brąz, o 2-3 protokół.