Jabłko Rum Rodzynki Chleb
Chleb z rodzynkami Apple rum może być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 364 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, tarta jabłka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 45 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chleb Z Rodzynkami Jabłkowymi, Chleb Z Rodzynkami Jabłkowymi, oraz Rustykalny Chleb Jabłkowo-Rodzynkowy.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 375°. Przetrzyj wnętrze 8-na 8-calowej patelni do pieczenia masłem, a następnie posmaruj 1 łyżką mąki, wywróć i wyrzuć nadmiar. W małym rondlu połącz rodzynki i rum, umieść na średnim ogniu, aż rodzynki będą pulchne, około 10 minut.
W dużej misce połączyć pozostałe 2 szklanki mąki, cynamon, proszek do pieczenia i soda oczyszczona i ubijać do połączenia. Wrzucić oba jabłka w mieszaninie mąki i rezerwy.
W osobnej misce wymieszać olej, cukier i jajka i wymieszać do połączenia.
Dodaj spulchnione rodzynki, a następnie złóż mokre składniki na suche składniki drewnianą łyżką, aż do równomiernego włączenia.
Przełożyć do przygotowanej patelni do pieczenia i piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 25 minut.
Podawać na ciepło z miękkim masłem.