Jabłko i sos BBQ Baby Back żeberka

Jabłko i sos BBQ Baby powrotem żeberka może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 742 kalorie. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 57 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka musu jabłkowego, żeberka wieprzowe Baby back, SOS barbeque i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jabłko i sos BBQ Baby Back żeberka, Jabłko Szkliwione Żeberka Dziecięce, oraz Missouri Baby Back Ribers with Apple Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sos barbeque i musu jabłkowego w misce.
Umieść żebra na dużym arkuszu folii aluminiowej o dużej wytrzymałości i natrzyj ze wszystkich stron solą, pieprzem, pieprzem cayenne i czosnkiem w proszku.
Na żeberka polać sosem. Uszczelnić żebra w folii. Marynować w lodówce 8 godzin lub na noc.
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Umieść żeberka w folii na ruszcie grillowym i gotuj 1 godzinę.
Wyjąć żeberka z folii i umieścić bezpośrednio na ruszcie grillowym. Kontynuuj gotowanie 30 minut, fastrygowanie często z sosem, aż żeberka są gotowe.