Jabłko i pasternak Slaw
Jabłko-Pasternak Slaw jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz zieloną cebulę, sól, maślankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marchew i pasternak Slaw, Polędwica wołowa z pasternakiem i sosem orzechowym, oraz Zacieru Pasternakowo-Jabłkowego.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w misce. Dobrze wymieszać; odstawić.
Połączyć pasternak, jabłko, i zielona cebula w misce; wrzucić dobrze.
Dodać mieszaninę maślanki; wrzucić delikatnie.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.