Jaśmin-Maślanka-Panna Cotta z sosem jagodowym
Jaśmin-Maślanka-Panna Cotta z sosem jagodowym to bezglutenowe przystawka. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sos jagodowy, sól kuchenną, pasek ze skórki pomarańczowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Panna Cotta z sosem jagodowym, Panna Cotta z sosem jagodowym, oraz Cytrynowo-Maślankowa Panna Cotta z sosem jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać żelatynę zimną wodą; odstawić 10 minut.
W międzyczasie śmietanę i kolejne 3 składniki połączyć w średnim rondlu na średnim ogniu. Podzielić fasolę wanilii; zeskrobać nasiona na mieszaninę śmietany i umieścić fasolę w mieszaninie.
Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 5 minut lub tylko do momentu, gdy mieszanina zacznie się gotować.
Zdjąć z ognia; natychmiast wymieszać mieszaninę żelatyny, aż będzie gładka.
Wyrzucić torebki herbaty i wanilii. Wymieszać z maślanką i solą. Odcedzić do szklanej miarki żaroodpornej. Podzielić na 8 (6-oz.) okulary. Przykryć i schłodzić 24 godziny.
Podawać z sosem jagodowym.