Izraelski kuskus Summer Pilaf może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory winogronowe, liście bazylii, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ryba Pieczona Z Izraelskim Kuskusem Pilaf & Corn, Tostowana Izraelska Sałatka z kuskusem z grillowanymi letnimi warzywami, oraz Północnoafrykańska Krewetka Przyprawiona + Pieczone Letnie Warzywo Izraelski Kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodać izraelski kuskus i gotować na szybkim wolnym ogniu przez około 8 protokół, lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus Izraelski
2
Odcedzić i spłukać zimną wodą, aż kuskus osiągnie temperaturę pokojową. W misce, połączyć kuskus z pozostałymi składnikami z wyjątkiem dwóch ostatnich. Rzuć dobrze połączyć. Wyłożyć duży talerz serwujący z odrobiną zieleni. Ułóż sałatkę nad nimi, pozwalając niektórym zieleniom pokazać wzdłuż krawędzi.