Izraelska Tabbouleh Kuskus
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Izraelskiego kuskus Tabbouleh. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory koktajlowe, sok z cytryny, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kuskus w kolorze różowym (kuskus Izraelski z burakami i orzechami włoskimi), Tosty Izraelski Kuskus, oraz Owocowy Izraelski Kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kuskus ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić. Spłukać zimną wodą i dobrze spuścić.
Wymieszać szalotkę, olej i 2 łyżki soku z cytryny w dużej misce.
Dodać kuskus, ogórek, pomidory, pietruszka, i mięta; doprawić solą, pieprzem, i więcej soku z cytryny, w razie potrzeby, i wrzucić do połączenia.
Czy z wyprzedzeniem: izraelski kuskus Tabbouleh można zrobić 1 dzień wcześniej(pomiń zioła). Kryj się i wyluzuj. Złożyć w ziołach tuż przed podaniem.