Italiano Ravioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Italiano Ravioli. Ten przepis służy 12 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Jeśli masz żółtka, włoski * five cheese blend, polly-o oryginalny ser ricotta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. 41 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 6 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Italiano Ravioli, Italiano Ravioli z pomidorem i boczkiem, oraz Italiano Ravioli z sosem pomidorowo-śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
3 pierwsze składniki wymieszać.
Brzegi owijek wonton posmarować żółtkami. Łyżka 1-1 / 2 łyżeczki. mieszaninę sera na środku każdego opakowania; złożyć po przekątnej na pół. Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić.
Umieścić 36 ravioli w hermetycznym pojemniku; zamrozić do późniejszego użycia. Pozostałe ravioli gotować partiami we wrzącej wodzie 2-3 min. albo dopóki ravioli nie unosi się na wierzch.
Połączyć z sosem pomidorowo-bekonowym lub sosem pomidorowo-śmietanowym. (Patrz Porady.)
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
![Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione]()
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.