Irlandzkie ciasteczka z kremem
Irlandzkie ciasteczka z kremem mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na desery. Jedna porcja zawiera 195 kalorii , 2 g białka i 8 g tłuszczu . Za 25 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24 osobom. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką cukier cukierniczy, masło, kawę i kilka innych składników, możesz to zrobić. To bardzo przystępny cenowo przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest idealny na ul. dzień patryka . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut . Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Irlandzkie naleśniki z kremem Bailey's z kremem , irlandzki krem Xocai z zdrowymi nuggetsami z ciemnej czekolady Xocai i placki wołowe z irlandzkim ciastem Cheddar są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj formę do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali.
Wymieszaj mieszankę brownie, 1/2 szklanki irlandzkiego likieru śmietankowego, olej roślinny i jajka.
Rozłóż na przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wierzch będzie suchy, a krawędzie zaczną odchodzić od brzegów formy, około 30 minut.
Wyjąć z piekarnika do całkowitego ostygnięcia na metalowej kratce.
Umieść mleko, 2 łyżki irlandzkiego likieru śmietankowego i kawę w małej misce, którą można używać w kuchence mikrofalowej. Mikrofale na poziomie wysokim, aż mieszanina się zagotuje. Odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Masło i cukier puder utrzyj w misce mikserem elektrycznym na gładką masę.
Dodaj ekstrakt waniliowy i schłodzoną mieszankę irlandzkiej śmietanki i dobrze ubij.
Rozsmarować równomiernie na ostudzonych brownie.
Posypać równomiernie kawałkami toffi.