Irlandzki gulasz Rachel Allen

Irlandzki gulasz Rachel Allen
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj irlandzkiego gulaszu Rachel Allen. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 153g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 1218 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $9.59 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz jagnięcinę, ziemniaki, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 94 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Rachel Allen ' s Ballycotton Fish Chowder, Brązowy chleb sodowy Rachel Allen, oraz Małże Rachel Allen z czosnkiem i bułką tartą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 160°C (325°F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pokrój kotlety na pół, ale zachowaj kości nienaruszone, ponieważ dadzą świetny smak.
3
Rozgrzać oliwę w średnim lub dużym holenderskim piekarniku lub ognioodpornej zapiekance. Wrzucić mięso i gotować przez minutę z obu stron, aż ładnie i brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Mięso wyjąć i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Dodaj marchew i cebulę do gorącego oleju i gotuj przez kilka minut, doprawiając solą i pieprzem. Wróć mięso do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać wywar i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Włożyć ziemniaki, ponownie doprawić solą i pieprzem, a na wierzch ułożyć gałązkę tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8
Przykryć i piec w piekarniku przez 1 1/2 do 2 godzin, aż mięso będzie bardzo miękkie. Po ugotowaniu wylej płyn do gotowania i pozostaw na chwilę, aż tłuszcz wypłynie na wierzch; dodanie kostki lodu pomoże to przyspieszyć. Łyżka tłuszczu i wlać soki z powrotem na gulasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Dodać posiekane zioła i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn