Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj irlandzkiego gulaszu Rachel Allen. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 153g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 1218 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $9.59 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz jagnięcinę, ziemniaki, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 94 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Rachel Allen ' s Ballycotton Fish Chowder, Brązowy chleb sodowy Rachel Allen, oraz Małże Rachel Allen z czosnkiem i bułką tartą.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 160°C (325°F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Pokrój kotlety na pół, ale zachowaj kości nienaruszone, ponieważ dadzą świetny smak.
3
Rozgrzać oliwę w średnim lub dużym holenderskim piekarniku lub ognioodpornej zapiekance. Wrzucić mięso i gotować przez minutę z obu stron, aż ładnie i brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Mięso wyjąć i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
5
Dodaj marchew i cebulę do gorącego oleju i gotuj przez kilka minut, doprawiając solą i pieprzem. Wróć mięso do garnka.
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Włożyć ziemniaki, ponownie doprawić solą i pieprzem, a na wierzch ułożyć gałązkę tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8
Przykryć i piec w piekarniku przez 1 1/2 do 2 godzin, aż mięso będzie bardzo miękkie. Po ugotowaniu wylej płyn do gotowania i pozostaw na chwilę, aż tłuszcz wypłynie na wierzch; dodanie kostki lodu pomoże to przyspieszyć. Łyżka tłuszczu i wlać soki z powrotem na gulasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Rozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
9
Dodać posiekane zioła i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie