Irlandzka zupa z jagnięciny i jęczmienia

Irlandzka zupa z jagnięciny i jęczmienia
Irlandzka zupa Jagnięco-jęczmienna to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 23G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, rutabaga, jagnięcina, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Zupa z jagnięciny i jęczmienia, Zupa z jagnięciny i jęczmienia, oraz Obfita zupa jagnięca i jęczmienna.

Instrukcje

1
Umieścić holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać jagnięcinę; gotować 5 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3
Dodać bulion i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub aż jagnięcina jest tender, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn