Irish Whiskey Flat Iron Steak

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Irish Whiskey Flat Iron Steak spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 762 kalorie, 45g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Mieszanka rozmarynu, tymianku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 79 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do dzień św. Patryka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Whiskey Flat Iron Steaks, Whiskey Glazed Flat Iron steki i grillowane ziemniaki, oraz Stek Z Płaskiego Żelaza Z Suchym Rub.
Instrukcje
Połączyć oliwę z oliwek, whiskey, sos sojowy, zielona cebula, czosnek, pieprz, pietruszka, tymianek, i rozmaryn w dużej, zamykanej plastikowej torbie; uszczelnić i wstrząsnąć do wymieszania.
Dodaj steki do marynaty. Uszczelnij worek, wyciskając jak najwięcej powietrza. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Wyjąć steki z marynaty; wyrzucić marynatę. Pozwól stekom osiągnąć temperaturę pokojową przed gotowaniem.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Gotować steki, aż zaczną się jędrne i są gorące i lekko różowe w środku, 6 do 7 minut na stronę. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 140 stopni F (60 stopni C). Przykryj mięso dwiema warstwami folii aluminiowej i pozostaw na 10 minut w ciepłym miejscu przed podaniem.