Irish Whiskey Flat Iron Steak

Irish Whiskey Flat Iron Steak
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Irish Whiskey Flat Iron Steak spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 762 kalorie, 45g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Mieszanka rozmarynu, tymianku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 79 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do dzień św. Patryka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Whiskey Flat Iron Steaks, Whiskey Glazed Flat Iron steki i grillowane ziemniaki, oraz Stek Z Płaskiego Żelaza Z Suchym Rub.

Instrukcje

1
Połączyć oliwę z oliwek, whiskey, sos sojowy, zielona cebula, czosnek, pieprz, pietruszka, tymianek, i rozmaryn w dużej, zamykanej plastikowej torbie; uszczelnić i wstrząsnąć do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
WhiskeyWhiskey
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodaj steki do marynaty. Uszczelnij worek, wyciskając jak najwięcej powietrza. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Wyjąć steki z marynaty; wyrzucić marynatę. Pozwól stekom osiągnąć temperaturę pokojową przed gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Gotować steki, aż zaczną się jędrne i są gorące i lekko różowe w środku, 6 do 7 minut na stronę. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 140 stopni F (60 stopni C). Przykryj mięso dwiema warstwami folii aluminiowej i pozostaw na 10 minut w ciepłym miejscu przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn