Irish Whiskey Brownies
Irlandzka whisky Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 56 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 32. Jest idealny do dzień św. Patryka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia kakao, olej roślinny, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Irish Whiskey Brownies, Irish Whiskey soda Bread with Irish Whiskey Butter, oraz Irish Apple Cake with Irish Whiskey Caramel Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. Zrób ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na polu, używając wody, oleju, jaj i mieszając w bitach toffi.
Umieść patelnię na stojaku chłodzącym.
Gdy ciastka wychodzą z piekarnika, w 2-ćwiartkowym rondlu rozpuść masło na średnim ogniu. Wymieszać z kakao, solą, wanilią i whiskey.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Powoli ubić w cukrze pudrze trzepaczką. Gotować 5 minut dłużej.
Bambusowym szaszłykiem lub nożem wbijaj dziury w ciastkach.
Wlać gorący lukier na ciepłe ciasteczka; rozprowadzić na górze, aż będzie gładka. Schłodzić co najmniej 2 godziny przed cięciem. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 4 rzędy.