Irish Roast Beef with Guinness Au Jus

Irish Roast Beef with Guinness Au Jus
Irlandzka pieczeń wołowa z Guinnessem Au Jus może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.46 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 511 kalorii, 47g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, rozmaryn, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 godziny i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gulasz Irlandzki z wołowiną i Guinnessem, Gulasz Z Irlandzkiej Wołowiny Guinness, oraz guinness irish beef gulasz.

Instrukcje

1
Wołowinę ułożyć na patelni i polać mięsem piwem. Przykryj patelnię folią i zamarynuj w lodówce na noc, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć pieczeń z grubego i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
StoutStout
4
Rozgrzać oliwę na dużej patelni na średnim ogniu. Brąz pieczeń ze wszystkich stron. Ustaw rumianą pieczeń na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Rozmaryn, tymianek, przyprawę do steków i pieprz rozgnieść w moździerzu i tłuczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortille Mączne, 8 CaliTortille Mączne, 8 Cali
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
6
Dodać mielony czosnek i wymieszać, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
7
Rozprowadzić pastę na zewnątrz pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Ułożyć pieczeń z powrotem na patelni i przykryć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
StoutStout
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Dodać ziemniaki do patelni i pozostawić folię, aby pieczeń uzyskać chrupiącą powłokę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
11
Piec do pożądanego stopnia doneness, lub temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (65 stopni C) dla średnich, o innej godzinie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Wyjąć z piekarnika, przykryć podwójną blachą folii aluminiowej i pozostawić do odpoczynku w ciepłym miejscu 20 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Wlać soki z patelni do garnka i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż soki zmniejszą się i zgęstnieją, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przecedzić soki i podawać z wołowiną i pieczonymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczony ZiemniakPieczony Ziemniak
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W23 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn