Irish Boiled Dinner (Corned Beef)

Irlandzka gotowana Kolacja (peklowana wołowina) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1202 kalorie, 77g białka, oraz 63g tłuszczu każdy. Na 6,39 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kapustę, ziemniaki, mostek wołowy z peklowaną wołowiną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Nowa Anglia gotowana Kolacja (peklowana wołowina i kapusta), Klasyczny Irlandzki Gotowany Obiad, oraz Irish Channel peklowana wołowina i kapusta.
Instrukcje
Mostek wołowy opłukać pod zimną wodą i umieścić w dużym garnku.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć pieczeń przez 6 cali. Cebulę obrać i włożyć do garnka z pieczeniem. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 30 minut na wałkowatym wrzeniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, aby woda była w delikatnym wrzeniu, przykryj i gotuj przez 3 1/2 godziny.
Cebulę wyjąć i pokroić w kliny. Zwróć je do garnka.
Do garnka dodajemy marchew, a następnie kapustę przekładamy na pieczeń.
Ziemniaki ułożyć na wierzchu kapusty.
Umieść pokrywkę z powrotem na garnku i gotuj przez kolejne 30 minut, aż ziemniaki będą miękkie. Ziemniaki powinny być już zanurzone w wodzie, ale jeśli nie, trzymaj pokrywkę, aby mogły parować.
Wyjmij warzywa z garnka i umieść w osobnej misce. Zachować peklowaną wołowinę w garnku, aż będzie gotowy do pokroić i służyć, ponieważ szybko wysycha.