Irish Boiled Dinner (Corned Beef)

Irish Boiled Dinner (Corned Beef)
Irlandzka gotowana Kolacja (peklowana wołowina) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1202 kalorie, 77g białka, oraz 63g tłuszczu każdy. Na 6,39 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kapustę, ziemniaki, mostek wołowy z peklowaną wołowiną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Nowa Anglia gotowana Kolacja (peklowana wołowina i kapusta), Klasyczny Irlandzki Gotowany Obiad, oraz Irish Channel peklowana wołowina i kapusta.

Instrukcje

1
Mostek wołowy opłukać pod zimną wodą i umieścić w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mostek WołowyMostek Wołowy
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć pieczeń przez 6 cali. Cebulę obrać i włożyć do garnka z pieczeniem. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 30 minut na wałkowatym wrzeniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, aby woda była w delikatnym wrzeniu, przykryj i gotuj przez 3 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Zdjąć pokrywę z mostka.
4
Cebulę wyjąć i pokroić w kliny. Zwróć je do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Do garnka dodajemy marchew, a następnie kapustę przekładamy na pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Ziemniaki ułożyć na wierzchu kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Umieść pokrywkę z powrotem na garnku i gotuj przez kolejne 30 minut, aż ziemniaki będą miękkie. Ziemniaki powinny być już zanurzone w wodzie, ale jeśli nie, trzymaj pokrywkę, aby mogły parować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Wyjmij warzywa z garnka i umieść w osobnej misce. Zachować peklowaną wołowinę w garnku, aż będzie gotowy do pokroić i służyć, ponieważ szybko wysycha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn