Inside Out Ravioli II

Inside Out Ravioli II
Przepis Inside Out Ravioli II może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 16G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szpinak, ser cheddar, makaron seashell, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Inside Out Ravioli I, Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), oraz Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4
Szpinak ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
5
Na patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę do brązowego; odcedzić. W dużej misce, wymieszać gotowaną wołowinę, szpinak, sos do makaronu i wszystko, ale 1/4 szklanki sera Cheddar. Rezerwy 2 szklanki mieszanki sosu. Wymieszać skorupki makaronu do pozostałej mieszanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną KostkęPomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Wlać mieszaninę skorupy do naczynia do pieczenia 9x13 cali i top z reserved sosem i posypać reserved serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
7
Piec w rozgrzanym piekarniku 45 minut, aż zbrązowieje i bąbelki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia15
Magazyn