Inside Out Ravioli II
Przepis Inside Out Ravioli II może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 16G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szpinak, ser cheddar, makaron seashell, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Inside Out Ravioli I, Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), oraz Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Szpinak ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Na patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę do brązowego; odcedzić. W dużej misce, wymieszać gotowaną wołowinę, szpinak, sos do makaronu i wszystko, ale 1/4 szklanki sera Cheddar. Rezerwy 2 szklanki mieszanki sosu. Wymieszać skorupki makaronu do pozostałej mieszanki sosu.
Wlać mieszaninę skorupy do naczynia do pieczenia 9x13 cali i top z reserved sosem i posypać reserved serem.
Piec w rozgrzanym piekarniku 45 minut, aż zbrązowieje i bąbelki.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon