Inside-Out Niemiecki ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 744 kalorie, 9g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie ciasto czekoladowe III dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° i patelnie do ciasta olejowego. Dno linii patelni z rund pergaminu lub papieru woskowego. Do dużej miski przesiać cukier, mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
Piekarnik
2
Ubij razem całe mleko, masło, całe jajko, żółtko, wanilia i ekstrakt migdałowy w innej dużej misce, aż po prostu połączone. Ubić mieszaninę jaj na mieszaninę mąki za pomocą miksera elektrycznego na małej prędkości, a następnie ubić na dużej prędkości 1 minutę. Zmniejsz prędkość do niskiej I beat w wodzie, aż tylko połączone (ciasto będzie cienkie). Podzielić ciasto między patelnie ciasto (około 1 1/2 szklanki na patelnię) i piec w górnej i dolnej części piekarnika, przełączanie pozycji patelni i obracanie ich 180 stopni w połowie pieczenia, aż tester wyjdzie czysty, 20 do 25 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Mleko Pełne
Jajko
Wanilia
Masło
Mąka Uniwersalna
Woda
żółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Piekarnik
Trzepaczka
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
Patelnia
3
Schłodzić warstwy w patelniach na stojakach 15 minut. Uruchom cienki nóż wokół krawędzi patelni i odwróć warstwy na stojaki. Ostrożnie usunąć pergamin lub papier woskowy i całkowicie ostudzić warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
Nóż
1
Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozłóż kokosa na dużej płytkiej patelni do pieczenia i orzechów pekan w innym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Orzeszki Pekan
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Piec pekan w górnej trzeciej piekarnika i kokosowe w dolnej trzeciej, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 12 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wyjmij patelnie z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Zwiększyć temperaturę pieca do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Mleko skondensowane wlać do 9-calowego talerza z głębokim naczyniem i przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane Słodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
7
Mleko piec w łaźni wodnej w środku piekarnika 45 minut. Napełnij patelnię do pieczenia wodą, aby dotrzeć do połowy płyty pie i piec mleko, aż gruby i brązowy, o 45 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
8
Usuń talerz ciasta z łaźni wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
9
Wymieszaj z kokosem, pekanami i wanilią i utrzymaj ciepło, przykryte folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Wanilia
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
1
Masło rozpuścić w 3-litrowym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć patelnię z ognia i dodać czekoladę i syrop kukurydziany, ubijając, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Kukurydziany
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia
3
Przenieść 1 szklankę glazury do miski, rezerwując pozostałą glazurę w temperaturze pokojowej na patelni. Glazurę schłodzić w misce, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje i będzie można ją rozsmarować, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
Patelnia
1
Umieść 1 warstwę ciasta na stojaku ustawionym na patelni do pieczenia (aby złapać nadmiar glazury). Połówkę nadzienia kokosowego rozsypać równomiernie na warstwę i delikatnie rozprowadzić mokrą szpatułką. Na wierzch nałożyć kolejną warstwę ciasta i rozprowadzić pozostałym nadzieniem w ten sam sposób. Wyłożyć pozostałą warstwę ciasta i równomiernie rozprowadzić schłodzoną glazurę na wierzchu i boku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Szpatułka
2
Ciepło zastrzeżone glazury w patelni na małym ogniu, mieszając, aż błyszczący i wylewać, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Polać glazurą równomiernie na wierzchu ciasta, upewniając się, że pokrywa boki. Delikatnie potrząśnij stojakiem, aby wygładzić glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
4
Ciasto schłodzić do jędrności, około 1 godziny.
5
Ciasto przełożyć na talerz.
1
* Ciasto utrzymuje się, przykryte i schłodzone, 3 dni. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.* Dla łatwiejszej obsługi podczas montażu ciasta, umieść dolną warstwę na tekturowej okrągłej lub wyjmowanym dnie patelni do ciasta lub ciasta.