Inside-Out Niemieckie Ciasto Czekoladowe

Inside-Out Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Inside-Out Niemiecki ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 744 kalorie, 9g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie ciasto czekoladowe III dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i patelnie do ciasta olejowego. Dno linii patelni z rund pergaminu lub papieru woskowego. Do dużej miski przesiać cukier, mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij razem całe mleko, masło, całe jajko, żółtko, wanilia i ekstrakt migdałowy w innej dużej misce, aż po prostu połączone. Ubić mieszaninę jaj na mieszaninę mąki za pomocą miksera elektrycznego na małej prędkości, a następnie ubić na dużej prędkości 1 minutę. Zmniejsz prędkość do niskiej I beat w wodzie, aż tylko połączone (ciasto będzie cienkie). Podzielić ciasto między patelnie ciasto (około 1 1/2 szklanki na patelnię) i piec w górnej i dolnej części piekarnika, przełączanie pozycji patelni i obracanie ich 180 stopni w połowie pieczenia, aż tester wyjdzie czysty, 20 do 25 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Mleko PełneMleko Pełne
JajkoJajko
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
TrzepaczkaTrzepaczka
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
PatelniaPatelnia
3
Schłodzić warstwy w patelniach na stojakach 15 minut. Uruchom cienki nóż wokół krawędzi patelni i odwróć warstwy na stojaki. Ostrożnie usunąć pergamin lub papier woskowy i całkowicie ostudzić warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
NóżNóż
1
Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż kokosa na dużej płytkiej patelni do pieczenia i orzechów pekan w innym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec pekan w górnej trzeciej piekarnika i kokosowe w dolnej trzeciej, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 12 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjmij patelnie z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Zwiększyć temperaturę pieca do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Mleko skondensowane wlać do 9-calowego talerza z głębokim naczyniem i przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Mleko piec w łaźni wodnej w środku piekarnika 45 minut. Napełnij patelnię do pieczenia wodą, aby dotrzeć do połowy płyty pie i piec mleko, aż gruby i brązowy, o 45 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Usuń talerz ciasta z łaźni wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
9
Wymieszaj z kokosem, pekanami i wanilią i utrzymaj ciepło, przykryte folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Masło rozpuścić w 3-litrowym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć patelnię z ognia i dodać czekoladę i syrop kukurydziany, ubijając, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
3
Przenieść 1 szklankę glazury do miski, rezerwując pozostałą glazurę w temperaturze pokojowej na patelni. Glazurę schłodzić w misce, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje i będzie można ją rozsmarować, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
PatelniaPatelnia
1
Umieść 1 warstwę ciasta na stojaku ustawionym na patelni do pieczenia (aby złapać nadmiar glazury). Połówkę nadzienia kokosowego rozsypać równomiernie na warstwę i delikatnie rozprowadzić mokrą szpatułką. Na wierzch nałożyć kolejną warstwę ciasta i rozprowadzić pozostałym nadzieniem w ten sam sposób. Wyłożyć pozostałą warstwę ciasta i równomiernie rozprowadzić schłodzoną glazurę na wierzchu i boku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
2
Ciepło zastrzeżone glazury w patelni na małym ogniu, mieszając, aż błyszczący i wylewać, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Polać glazurą równomiernie na wierzchu ciasta, upewniając się, że pokrywa boki. Delikatnie potrząśnij stojakiem, aby wygładzić glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
4
Ciasto schłodzić do jędrności, około 1 godziny.
5
Ciasto przełożyć na talerz.
1
* Ciasto utrzymuje się, przykryte i schłodzone, 3 dni. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.* Dla łatwiejszej obsługi podczas montażu ciasta, umieść dolną warstwę na tekturowej okrągłej lub wyjmowanym dnie patelni do ciasta lub ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto

Składniki

0(może być lub przeglądać)1/4 szklanki zmielonych orzechów makadamia1/4 szklanki zmielonych orzechów makadamia1(może być lub przeglądać)cukier granulowany, plus dodatkowy, jeśli to koniecznecukier granulowany, plus dodatkowy, jeśli to konieczne1(może być lub przeglądać)(uniwersalne zastosowanie również)(uniwersalne zastosowanie również)32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzulekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniesłodzone Holenderskie kakao procesowe w proszkuniesłodzone Holenderskie kakao procesowe w proszku1łyżka czerwony ocet winnykartonik z gotowym do podania nadzieniem serowym Philadelphiakartonik z gotowym do podania nadzieniem serowym Philadelphia1łyżka czerwony ocet winnyodmiany grzybówodmiany grzybów3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiuncje grubo posiekanych orzechów pekanuncje grubo posiekanych orzechów pekan1(może być lub przeglądać)2 łyżki wody, plus dodatkowa ilość w razie potrzeby2 łyżki wody, plus dodatkowa ilość w razie potrzeby283Ser Cheddar lub Monterey Jackdobrej jakości półsłodka czekoladadobrej jakości półsłodka czekolada3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiciepłe, puree z gotowanej dyni piżmowej (110° do 115°)ciepłe, puree z gotowanej dyni piżmowej (110° do 115°)198Ser Cheddar lub Monterey Jacksłodzony płatki kokosowesłodzony płatki kokosowe397Ser Cheddar lub Monterey Jack2 funty niebieskich ziemniaków2 funty niebieskich ziemniaków3kijemasło niesolonemasło niesolone11 łyżka suszonego oregano24 całe orzechy laskowe, uprażone i bez skórki24 całe orzechy laskowe, uprażone i bez skórki1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwrząca-gorąca wodawrząca-gorąca woda1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn