Inside-Out Indycze Cheeseburgery

Inside-Out Indycze Cheeseburgery
Inside-Out cheeseburgery z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, cheddar, liście sałaty rzymskiej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheeseburgery Inside-Out, Cheeseburgery Inside-Out, oraz Inside-Out Cheeseburgery Bekonowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill gazowy do medium.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Zmielonego indyka, sól i musztardę połączyć w dużej misce i wymieszać z rąk do wymieszania. Podzielić na 4 porcje i uformować paszteciki. Zrobić dobrze w każdym patty i wypełnić każdy z około 2 łyżki. ser. Uformuj hamburgery wokół sera, zamykając go całkowicie. Lekko spłaszczyć każdy burger.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ruszty do grilla olejowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Umieścić hamburgery na grillu, przykryć i gotować, aż dobrze oznaczone i wnętrza zarejestrować 71° na termometr natychmiastowego odczytu, 7 do 8 minut na stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Przełożyć na bułki i na wierzch z pomidorem, awokado i sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn