Insalata di Rinforzo może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 2,11 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Mieszanka marynowania cebuli, czosnek, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Spróbuj INSALATA TRICOLORE, Insalata Pizzas, oraz Insalata Paesana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do dużego rondla włożyć 16 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać 2 łyżki soli i różyczki kalafiora i gotować je do miękkości-chrupiące, o 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Omega 3 Lub Mleko W Puszce
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Usuń różyczki kalafiora łyżką szczelinową i zanurz je prosto w misce z lodową wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Omega 3 Lub Mleko W Puszce
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Wylać połowę wrzącej wody i dodać ocet winny biały, pozostałą sól, nasiona kopru włoskiego i ząbki czosnku. Doprowadzić patelnię z powrotem do wrzenia i dodać seler, cebula, papryka, koper włoski, i całe chiles; gotować przez około 10 minut do miękkości. W ten sam sposób odśwież warzywa, zanurzając je w lodowatej wodzie; gdy są zimne, odcedzić je wraz z różyczkami kalafiora.
Ocet i olej ubić do dressingu i zalać sałatką. Doprawić solą i pieprzem i posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Połącz wszystko naprawdę dobrze, co najłatwiej zrobić za pomocą rąk. W tym momencie masz marynowaną sałatkę warzywną, która obficie serwuje 8, lub możesz wypchać wszystko do sterylizowanych słoików konserwowych z szeroką szyjką i wlać mieszaninę pół octu i pół oliwy z oliwek, aby przykryć warzywa.