Insalata di Rinforzo

Insalata di Rinforzo
Insalata di Rinforzo może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 2,11 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Mieszanka marynowania cebuli, czosnek, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Spróbuj INSALATA TRICOLORE, Insalata Pizzas, oraz Insalata Paesana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do dużego rondla włożyć 16 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać 2 łyżki soli i różyczki kalafiora i gotować je do miękkości-chrupiące, o 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Omega 3 Lub Mleko W PuszceMleko Omega 3 Lub Mleko W Puszce
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Usuń różyczki kalafiora łyżką szczelinową i zanurz je prosto w misce z lodową wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Omega 3 Lub Mleko W PuszceMleko Omega 3 Lub Mleko W Puszce
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wylać połowę wrzącej wody i dodać ocet winny biały, pozostałą sól, nasiona kopru włoskiego i ząbki czosnku. Doprowadzić patelnię z powrotem do wrzenia i dodać seler, cebula, papryka, koper włoski, i całe chiles; gotować przez około 10 minut do miękkości. W ten sam sposób odśwież warzywa, zanurzając je w lodowatej wodzie; gdy są zimne, odcedzić je wraz z różyczkami kalafiora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Omega 3 Lub Mleko W PuszceMleko Omega 3 Lub Mleko W Puszce
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
W dużej misce, wymieszać kalafior i inne warzywa z czosnkiem, oliwki i kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Ocet i olej ubić do dressingu i zalać sałatką. Doprawić solą i pieprzem i posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Połącz wszystko naprawdę dobrze, co najłatwiej zrobić za pomocą rąk. W tym momencie masz marynowaną sałatkę warzywną, która obficie serwuje 8, lub możesz wypchać wszystko do sterylizowanych słoików konserwowych z szeroką szyjką i wlać mieszaninę pół octu i pół oliwy z oliwek, aby przykryć warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn