Insalata di Farro (Sałatka orkiszowa)

Insalata di Farro (Sałatka orkiszowa)
Insalata di Farro (Sałatka orkiszowa) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać marynowane karczochy serca, oliwki, bulion warzywny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Spróbuj Kamut, orkisz lub pilaw Farro z soczewicą, Gulasz z jagnięciny i zielonej fasoli z orkiszem (farro), oraz Sałatka Mieszana (Insalata Mista) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 9 składników w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Aby przygotować sałatkę, połączyć orkisz, 1 1/2 szklanki bulionu i 1 szklankę wody w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
OrkiszOrkisz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Podczas gotowania orkiszu, doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu i dodać fasolkę szparagową i pokrojoną marchewkę. Gotować do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
OrkiszOrkisz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Spuścić i zanurzyć w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Spuścić ponownie.
6
Połącz orkisz, fasolkę szparagową, marchew i pozostałe składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
OrkiszOrkisz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodaj dressing, i wrzucić dobrze płaszcz.
8
Odstawić na 30 minut, od czasu do czasu mieszając.

Składniki

0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1/4 cala) pokrojona marchewka(1/4 cala) pokrojona marchewka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekukurydza z całych ziaren mrożona, rozmrożonakukurydza z całych ziaren mrożona, rozmrożona11 łyżka suszonego oreganoMusztarda DijonMusztarda Dijon22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuoliwa z oliwek extravirginoliwa z oliwek extravirgin22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1ząbek czosnku, rozgniecionyząbek czosnku, rozgnieciony2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweFasola szparagowa cięta (1 cal)Fasola szparagowa cięta (1 cal)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwki zielone pestkoweoliwki zielone pestkowe11 łyżka suszonego oreganoświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekarczochy marynowane, odsączone i posiekanekarczochy marynowane, odsączone i posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedojrzałe oliwki pestkowedojrzałe oliwki pestkowe1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek zielony mrożony, rozmrożonygroszek zielony mrożony, rozmrożony11 łyżka suszonego oregano1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa198opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepieczona czerwona papryka, odsączona i posiekanapieczona czerwona papryka, odsączona i posiekana1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniegotowany orkisz (farro), opłukany i osuszonyniegotowany orkisz (farro), opłukany i osuszony3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki orzeszków piniowych, prażonych1/2 szklanki orzeszków piniowych, prażonych22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1/2 szklanki orzeszków piniowych, prażonych1/2 szklanki orzeszków piniowych, prażonych2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn