Infuzja botaniczna

Infuzja botaniczna
Botanical Infusion zajmuje około 25 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 125 kalorii , 0 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto-owo-wegetariański i przyjazny dla FODMAP przepis jest przeznaczony dla 16 osób i kosztuje 55 centów za porcję . Udaj się do sklepu i kup kostki lodu, liście mięty, bazylię i kilka innych rzeczy, aby przygotować ją już dziś. Jest ona dostarczana przez Taste of Home. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również .

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj pierwsze siedem składników. Zmniejsz ogień; gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Zdjąć z ognia, przecedzić.
3
Przenieś do dużej miski i ostudź do temperatury pokojowej. Przykryj i schłódź w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Wlej syrop do dużego dzbanka; dodaj wodę sodową i wódkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
5
Podawać z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn