Infineon Raceway Baked Beans

Infineon Raceway Baked Beans
Infineon Raceway Baked Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $3.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka melasy, czosnku, ketchupu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Fasola Po Pieczeniu, oraz The Best Baked Beans.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Stek posypać solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
3
W dużym piecu holenderskim (najlepiej emaliowane żeliwo) na średnim ogniu, renderować boczek, aż dopiero zacznie chrupiące, 6 do 7 minut, mieszając w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Wyjąć 1 łyżkę tłuszczu z boczku i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
5
Dodać cebulę i jalapenos i gotować, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
CebulaCebula
6
Dodać czosnek gotować 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
7
Wyjąć wszystko z garnka do małej miski. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
GarnekGarnek
8
Wytrzyj wnętrze garnka, dodaj zarezerwowaną 1 łyżkę tłuszczu z boczku i, gdy zaczniesz palić, dodaj 1/3 do 1/2 steku i gotuj, mieszając w razie potrzeby, aż zacznie brązowieć, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Wyjąć do miski z warzywami, powtórzyć z pozostałym stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Po ugotowaniu stek rozpuścić w 1 łyżce octu jabłkowego. Następnie wszystkie warzywa i gotowany stek z powrotem do garnka i dodać fasolę, w tym płyn w puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
WarzywaWarzywa
FasolaFasola
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Dodać melasę, brązowy cukier, soję i ketchup, i mieszać do połączenia. Doprowadzić do duszenia na małym ogniu, przykryć i gotować przez 2 godziny, mieszając co 20 do 30 minut, aby upewnić się, że dno nie przykleja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MelasaMelasa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
12
Dodaj więcej octu jabłkowego, kilka łyżek na raz do osobistego smaku i podawać z chrupiącym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn