Indywidualny Drobiazg Włoski Bezowy

Indywidualny Drobiazg Włoski Bezowy
Indywidualny drobiazg z włoskiej bezy może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1042 kalorie. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czekoladę z orzechami laskowymi, ciasteczka bezowe, śmietanę do bicia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Jak zrobić drobiazg | Włoski świąteczny drobiazg, Indywidualne Tarty Bezowe Cytrynowe, oraz Pojedyncze Cytrynowe Placki Bezowe.

Instrukcje

1
Orzechy tostujemy na małej patelni i ostygamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Ubij śmietanę i cukier do uzyskania miękkich szczytów. Połowę bezy zmiażdżyć w dużej torbie do przechowywania żywności z orzechami laskowymi, a następnie podzielić równomiernie pomiędzy 4 małe kubki deserowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
3
W średniej misce umieścić czekoladę z orzechami laskowymi. Rozgrzej rozprzestrzenianie w kuchence mikrofalowej, aż poluzuje się i wygładzi, przetestuj po 40 sekundach na wysokości. Mieszać i powtarzać, jeśli to konieczne, aż luźne.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Podzielić jagody równomiernie między miseczki deserowe. Złożyć niewielką ilość bitej śmietany do mieszaniny czekolady orzechowej rozprzestrzeniania aż dobrze połączone. Złóż pozostałą bitą śmietanę. Podziel gotową mieszankę między filiżanki i top każdą filiżankę deseru z całych pozostałych Bez, 3 na filiżankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CzekoladowaPasta Czekoladowa
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn