Indywidualny Drobiazg Włoski Bezowy
Indywidualny drobiazg z włoskiej bezy może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1042 kalorie. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czekoladę z orzechami laskowymi, ciasteczka bezowe, śmietanę do bicia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Jak zrobić drobiazg | Włoski świąteczny drobiazg, Indywidualne Tarty Bezowe Cytrynowe, oraz Pojedyncze Cytrynowe Placki Bezowe.
Instrukcje
Orzechy tostujemy na małej patelni i ostygamy.
Ubij śmietanę i cukier do uzyskania miękkich szczytów. Połowę bezy zmiażdżyć w dużej torbie do przechowywania żywności z orzechami laskowymi, a następnie podzielić równomiernie pomiędzy 4 małe kubki deserowe.
W średniej misce umieścić czekoladę z orzechami laskowymi. Rozgrzej rozprzestrzenianie w kuchence mikrofalowej, aż poluzuje się i wygładzi, przetestuj po 40 sekundach na wysokości. Mieszać i powtarzać, jeśli to konieczne, aż luźne.
Podzielić jagody równomiernie między miseczki deserowe. Złożyć niewielką ilość bitej śmietany do mieszaniny czekolady orzechowej rozprzestrzeniania aż dobrze połączone. Złóż pozostałą bitą śmietanę. Podziel gotową mieszankę między filiżanki i top każdą filiżankę deseru z całych pozostałych Bez, 3 na filiżankę.