Indywidualne cytrynowe tarty bezowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 1173 kalorii, 17g białka, oraz 63g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.93 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka śmietany z kamienia nazębnego, sok z cytryny, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pojedyncze Cytrynowe Placki Bezowe, Indywidualne Tarty Z Kremem Cytrynowo-Limonkowym, oraz Cytrynowe Tarty Bezowe.
Instrukcje
1
Wałek do ciasta 6 (4-calowy) formy tart z wyjmowanymi dnami 3 filiżanki odważników na ciasto lub tarka do sera z suszonej fasoli
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Ciasto rozwałkować na grubość 1/4 cala i pokroić na 6 (6-calowych) rund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Umieść ciasto w 6 (4-calowych) tartych formach. Nożem przyciąć nadmiar ciasta. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
3
Wyłożyć każdą skorupę tarty kawałkiem pergaminu i wypełnić do brzegów ciężarami ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
Piec przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjmij masę ciasta i pergamin z skorupek tarty i piecz przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta Muszelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Wymieszać sok z cytryny, jajka, żółtka, cukier i ekstrakt z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Wlać mieszaninę cytryny do średniego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Umieścić na średnim ogniu i mieszać łopatką przez około 5 minut, aż mieszanina zacznie gęstnieć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Wlać mieszaninę cytryny na blachę do pieczenia i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Łyżka schłodzonej mieszaniny cytryny lub twarogu do upieczonych skorupek tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta Muszelki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
6
Na bezę: ubić białka z ekstraktem waniliowym i śmietaną z kamienia nazębnego, aż uformują się miękkie szczyty. Kontynuuj ubijanie, dodając cukier, 1 łyżkę stołową na raz. Gotowa beza powinna mieć sztywne błyszczące szczyty. Usypać bezę na wierzchu tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem Orzechowym
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
7
Upewnij się, że między bezą a krawędzią skorupy jest dobre uszczelnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
Piec tarty w nagrzanym piekarniku 350 stopni F przez 20 do 25 minut, lub do momentu, gdy beza będzie złota.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Ostudzić przez 15 minut przed wyjęciem z foremek.
10
Mąkę i sól przesiać do dużej miski. Używając tarki do sera, zetrzeć masło i skrócić na mąkę.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka
Naturalna Mieszanka Do Ciast
11
Połącz mieszaninę palcami, aż będzie przypominać mączkę kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
12
Dodaj lodowatą wodę i wymieszaj łyżką, wciągając wodę do mąki, aż powstanie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
13
Rękami uformuj ciasto na 2 kulki i spłaszcz je na dyski. Owinąć ciasto w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut. Przechowywać w lodówce do 4 dni i w zamrażarce do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier