Indywidualne frittaty z cukinii z Pecorino i szczypiorkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj indywidualnych Frittat z cukinii z Pecorino i szczypiorkiem. Ten przepis służy 6 i kosztuje 76 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 186 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pecorino romano, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Indywidualne frittaty z cukinii i ziemniaków, Indywidualne Frittaty Włoskie, oraz Indywidualne Frittaty Szpinakowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć cukinię z solą i pieprzem, mieszając od czasu do czasu, aż po prostu miękkie, o 4 protokół.
Na jajka ubić szczypiorek, cukinię i 1/2 szklanki sera. Podzielić mieszaninę między naoliwione kubki muffin i piec w środku piekarnika, aż szczyty są nadmuchane i ustawić, O 14 protokół.
Wyjmij patelnię z piekarnika i włącz brojlery.
Posypać frittatas z pozostałych 1/4 Puchar sera i broil 3 do 4 cali od ciepła, aż ser topi się i topy są złote, 1 do 2 protokół.