Indywidualne Czekoladowe Suflety
Indywidualne czekoladowe ciasta Sufletowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje 31 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Holenderskie kakao procesowe, białko jaja, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Indywidualne Ciepłe Ciasta Czekoladowe, Indywidualne Ciasta Czekoladowo-Truflowe, oraz Indywidualne Ciasta Do Topienia Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
2 (6 uncji) ramekiny zalać sprayem do gotowania; posypać 3/4 łyżeczki cukru granulowanego.
Połącz 2 łyżki cukru granulowanego, mąki, kakao i mleka w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować 2 protokół, mieszając, aż będzie gładka. Łyżka mieszaniny czekolady do średniej miski; cool 4 protokół. Wymieszać wanilią.
Umieścić białko w średniej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodać pozostałe 2 łyżki cukru granulowanego, 1 łyżeczkę na raz, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów (nie przegotowywać). Delikatnie wymieszać 1/4 mieszanki białka jaja do mieszaniny czekolady; delikatnie złożyć w pozostałej mieszaniny białka jaja. Mieszamy łyżką do przygotowanych potraw. Ostro stuknij naczynia 2 lub 3 razy, aby wyrównać.
Umieść naczynia na blasze do pieczenia; piec w 350 przez 15 minut lub aż puffy i ustawić.
Każdy suflet posypać 1/2 łyżeczki cukru pudru.