Indywidualne ciasto czekoladowe odpust może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 1231 kalorii, 14g białka, oraz 84g tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Udaj się do sklepu i odebrać sos malinowy, słodko-gorzka czekolada, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mieć własne ciasto i zjeść go zbyt (poszczególne ciasta czekoladowe), Czekoladowe Martini Odpustowe, oraz Bogate Ciasta Czekoladowe Odpustowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
W górnej części podwójnego kotła, roztopić czekoladę, a następnie dodać masło i cukier, aż tylko stopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Dodać jajka i ubijać do połączenia; dodać mąkę i wymieszać tylko do połączenia. Nie overmix lub ciasto będzie gumowaty. Lekko nasmaruj cztery jednorazowe aluminiowe kubki o pojemności 4 uncji, Formy do muffinek lub ramekiny za pomocą sprayu do pieczenia warzyw. Rozprowadź ciasto wśród czterech form.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Posiekane Ciasteczka Oreo
4
Umieść formy na patelni i piecz przez 10 do 12 minut. Nie przesadzaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Wlać mleko do 2-litrowego rondla o grubym dnie, umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Kiedy się zagotuje, usuń mleko z ognia i zrób ganache, dodając posiekaną czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Ubijamy dobrze, mieszając do krawędzi rondla, aby połączyć. Ganache powinien być jednorodny i gładki. Odłóż ganache na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka Oreo
3
W 1-quart heavy-bottomed rondel, połączyć śmietanę, masło i cukier.
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
4
Rondel umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Masło powinno być całkowicie stopione, a cukier całkowicie rozpuszczony. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia, wlej ją do ciepłego ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
5
Umieścić sos na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając trzepaczką. Gdy sos czekoladowy gotuje, zacznie lekko zagęszczać. Gdy dojdzie do wrzenia, wyjmij go z ognia i wlej do czystej, suchej miski. Przykryć, umieszczając folię bezpośrednio na sosie, aby zapobiec tworzeniu się skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Niech sos czekoladowy ostygnie do temperatury pokojowej przed przechowywaniem w lodówce. Po wystygnięciu sos stanie się wystarczająco gęsty, aby można go było nabrać łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Odwróć formy na poszczególne talerze do serwowania. Jeśli chcesz udekorować talerz, zrób to świeżymi malinami lub sosem owocowym lub czekoladowym i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Z 50 Kaloriami
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
8
W razie potrzeby sos można podgrzać. Jeśli używasz kuchenki mikrofalowej, po prostu umieść sos czekoladowy w misce do mikrofalówki i podgrzewaj go przy średniej mocy w 30-sekundowych odstępach, aż stanie się płynny. Na płycie kuchennej umieść w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu i od czasu do czasu mieszaj, aż stanie się płynny. Jeśli przechowujesz go w butelce do wyciskania, możesz łatwo skropić go deserem lub udekorować talerz. Będzie przechowywać w lodówce przez okres do trzech tygodni. Może być również zamrożony na okres do dwóch miesięcy, jeśli jest przechowywany w hermetycznym pojemniku. Rozmrozić w lodówce i ogrzać, jak opisano powyżej, do uzyskania płynu.