Indywidualne ciasto czekoladowe odpust może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 1231 kalorii, 14g białka, oraz 84g tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Udaj się do sklepu i odebrać sos malinowy, słodko-gorzka czekolada, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mieć własne ciasto i zjeść go zbyt (poszczególne ciasta czekoladowe), Czekoladowe Martini Odpustowe, oraz Bogate Ciasta Czekoladowe Odpustowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W górnej części podwójnego kotła, roztopić czekoladę, a następnie dodać masło i cukier, aż tylko stopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Dodać jajka i ubijać do połączenia; dodać mąkę i wymieszać tylko do połączenia. Nie overmix lub ciasto będzie gumowaty. Lekko nasmaruj cztery jednorazowe aluminiowe kubki o pojemności 4 uncji, Formy do muffinek lub ramekiny za pomocą sprayu do pieczenia warzyw. Rozprowadź ciasto wśród czterech form.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Umieść formy na patelni i piecz przez 10 do 12 minut. Nie przesadzaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
1
Wlać mleko do 2-litrowego rondla o grubym dnie, umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Kiedy się zagotuje, usuń mleko z ognia i zrób ganache, dodając posiekaną czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Ubijamy dobrze, mieszając do krawędzi rondla, aby połączyć. Ganache powinien być jednorodny i gładki. Odłóż ganache na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
W 1-quart heavy-bottomed rondel, połączyć śmietanę, masło i cukier.
Rondel umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Masło powinno być całkowicie stopione, a cukier całkowicie rozpuszczony. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia, wlej ją do ciepłego ganache.
Umieścić sos na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając trzepaczką. Gdy sos czekoladowy gotuje, zacznie lekko zagęszczać. Gdy dojdzie do wrzenia, wyjmij go z ognia i wlej do czystej, suchej miski. Przykryć, umieszczając folię bezpośrednio na sosie, aby zapobiec tworzeniu się skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Niech sos czekoladowy ostygnie do temperatury pokojowej przed przechowywaniem w lodówce. Po wystygnięciu sos stanie się wystarczająco gęsty, aby można go było nabrać łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Odwróć formy na poszczególne talerze do serwowania. Jeśli chcesz udekorować talerz, zrób to świeżymi malinami lub sosem owocowym lub czekoladowym i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Z 50 Kaloriami
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
8
W razie potrzeby sos można podgrzać. Jeśli używasz kuchenki mikrofalowej, po prostu umieść sos czekoladowy w misce do mikrofalówki i podgrzewaj go przy średniej mocy w 30-sekundowych odstępach, aż stanie się płynny. Na płycie kuchennej umieść w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu i od czasu do czasu mieszaj, aż stanie się płynny. Jeśli przechowujesz go w butelce do wyciskania, możesz łatwo skropić go deserem lub udekorować talerz. Będzie przechowywać w lodówce przez okres do trzech tygodni. Może być również zamrożony na okres do dwóch miesięcy, jeśli jest przechowywany w hermetycznym pojemniku. Rozmrozić w lodówce i ogrzać, jak opisano powyżej, do uzyskania płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego