Indywidualne Ciastka Truskawkowe
Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,38 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bitej śmietany, masło, gałązki mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indywidualne Ciastka Truskawkowe, Ciastka Truskawkowe, oraz Ciastka Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W średniej misce, wrzucić truskawki i 1/4 szklanki cukru razem. Odstawić do czasu, aby służyć.
W misce robota kuchennego, pulse razem mąkę, proszek do pieczenia, sól i 3 łyżki cukru. Następnie pulsuj w kostkach zimnego masła, aż powstanie Gruboziarnisty posiłek. Włączyć mieszaninę mąki się do dużej miski i zrobić dobrze w środku.
Wlać 2/3 szklanki pół na pół i delikatnie wymieszać gumową szpatułką lub widelcem, należy uważać, aby nie wymieszać ciasta, bo herbatniki będą twarde.
Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i kilka razy złożyć na sobie, aż po prostu się utrzyma. Pat ciasto się do 3/4-cala grubości i wyciąć 8 okrągłe 3-calowe herbatniki.
Przenieść herbatniki do pergaminu wyłożone blachy do pieczenia.
Wierzch każdego biszkoptu posmarować pozostałą połówką i posypać 1 łyżeczką cukru.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 12 do 15 minut lub aż ciastka wzrosną i będą jasnobrązowe.
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić. Każdy biszkopt rozdzielić, łyżkę truskawek na dolnej części, następnie bitą śmietanę i wierzch z drugą połówką biszkoptu.
Dekoruj świeżą miętą i więcej truskawek.