Indywidualne Bochenki Mięsne

Indywidualne Bochenki Mięsne
Poszczególne bochenki mięsne to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 626 kalorii, 37g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz ketchup, pastę pomidorową, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Indywidualne Bochenki Mięsne, Indywidualne Salsy Mięsne, oraz Domowe Indywidualne Bochenki Mięsne.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj cebulę, tymianek, sól, pieprz i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 8 do 10 minut, aż cebula są przezroczyste, ale nie brązowy. Off ciepła, dodać sos Worcestershire, rosół z kurczaka, i pasta pomidorowa. Pozostawić do ostygnięcia slightly.In dużą miskę, połączyć mielony uchwyt, mieszankę cebuli, bułkę tartą i jajka, i lekko wymieszać widelcem. Nie masuj, bo klopsiki będą gęste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Herbata Sp. Przyprawa Cała SólHerbata Sp. Przyprawa Cała Sól
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Podzielić mieszaninę na 6 (10 do 11 uncji) porcji i kształtować każdą porcję w małym bochenku na patelni z blachy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Na wierzchu każdej porcji posmarować łyżką keczupu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
7
Piec przez 40 do 45 minut, aż temperatura wewnętrzna wyniesie 155 do 160 stopni F, A bochenki mięsne zostaną ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn