Indyk Żurawinowy Wieniec Piec

Indyk Żurawinowy Wieniec Piec
Indyk Cranberry Wreath Bake może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz seler, Indyk, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Indyczy Wieniec Półksiężyc, Żurawina Pomarańcz pistacja Wiatraczek i wieniec, oraz Wianek z ciasta francuskiego z żurawiną i Brie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Oddzielić ciasto półksiężycowe na 16 trójkątów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tubki (8 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta W Kształcie Półksiężyca2 Tubki (8 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta W Kształcie Półksiężyca
3
Na dużą patelnię ułożyć 8 trójkątów ciasta, układając je w okrąg z szerokimi końcami na środku. Uszczypnij rogi szerokich końców razem, aby dołączyć do okręgu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Umieść nowy trójkąt ciasta w dół obok istniejącego z zaostrzonym końcem w kierunku środka. Uszczypnij dwa trójkąty razem, aby utworzyć prostokątny Płatek. Powtórz z pozostałymi 7 trójkątami, aby utworzyć 8 prostokątnych płatków ciasta w okręgu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
5
Wymieszać majonez, musztardę Dijon i czarny pieprz razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Lekko wymieszać ugotowanego indyka, seler, pietruszkę, żurawinę i ser szwajcarski w osobnej misce. Mieszaj mieszaninę majonezu z mieszaniną indyka, aż do dobrego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Zgarnij około 1/2 szklanki mieszanki z indyka i umieść na dnie prostokąta ciasta w kierunku środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
8
Złóż prostokąt ciasta na nadzienie od góry w kierunku środka i uszczypnij górny koniec w dół, aby zamknąć nadzienie w kawałku ciasta w kształcie pierścienia. Powtórz z pozostałym nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Wianek posmarować roztrzepanym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie będzie gorące, a ciasto z półksiężyca będzie złotobrązowe, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tubki (8 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta W Kształcie Półksiężyca2 Tubki (8 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta W Kształcie Półksiężyca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn