Indyk Żurawinowy Wieniec Piec
Indyk Cranberry Wreath Bake może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz seler, Indyk, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Indyczy Wieniec Półksiężyc, Żurawina Pomarańcz pistacja Wiatraczek i wieniec, oraz Wianek z ciasta francuskiego z żurawiną i Brie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Oddzielić ciasto półksiężycowe na 16 trójkątów.
Na dużą patelnię ułożyć 8 trójkątów ciasta, układając je w okrąg z szerokimi końcami na środku. Uszczypnij rogi szerokich końców razem, aby dołączyć do okręgu.
Umieść nowy trójkąt ciasta w dół obok istniejącego z zaostrzonym końcem w kierunku środka. Uszczypnij dwa trójkąty razem, aby utworzyć prostokątny Płatek. Powtórz z pozostałymi 7 trójkątami, aby utworzyć 8 prostokątnych płatków ciasta w okręgu.
Wymieszać majonez, musztardę Dijon i czarny pieprz razem w misce.
Lekko wymieszać ugotowanego indyka, seler, pietruszkę, żurawinę i ser szwajcarski w osobnej misce. Mieszaj mieszaninę majonezu z mieszaniną indyka, aż do dobrego połączenia.
Zgarnij około 1/2 szklanki mieszanki z indyka i umieść na dnie prostokąta ciasta w kierunku środka.
Złóż prostokąt ciasta na nadzienie od góry w kierunku środka i uszczypnij górny koniec w dół, aby zamknąć nadzienie w kawałku ciasta w kształcie pierścienia. Powtórz z pozostałym nadzieniem.
Wianek posmarować roztrzepanym jajkiem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie będzie gorące, a ciasto z półksiężyca będzie złotobrązowe, 25 do 30 minut.